29 Nisan 2024 Pazartesi

DTO ARTIK YENİ BİNASINDA HİZMET VERECEK

BHM
06.08.2018 09:18
DTO ARTIK YENİ BİNASINDA HİZMET VERECEK
İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi, düzenlenen törenle yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi. 

Bir süredir yeni hizmet binası arayışında olan İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi, geçtiğimiz yıl Konacık'taki yeni hizmet binasına taşınan Bodrum Ticaret Odası’nın eski binası için  sözleşme imzalamıştı. DTO Bodrum Şubesi, düzenlenen geniş katılımlı törenle yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi.

Yeni hizmet binasının açılış törenine; Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Milas Kaymakamı Eren Arslan, CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, İMEAK Deniz Ticaret Odası ve Bodrum Şubesi Meclis Üyeleri, Bodrum Emniyet Müdürü Mustafa Cüneyt Yörükoğlu, Bodrum Sahil Güvenlik Komutanı Binbaşı Süleyman Ercan, Bodrum Liman Başkanı Burak Okçu, Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz, Bodrum Otelciler Birliği Başkanı Halil Özyurt, Kılıç Holding CEO’su İhsan Bozan, Milas Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Eşref Arslan, AK Parti İlçe Başkanı Ömer Özmen, CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, MHP İlçe Başkanı Ömer Varan, İYİ Parti Mahalli İdareler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya, STK temsilcileri, Oda Başkanları, DTO üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Düzenlenen açılış kokteylinin ardından konferans salonuna geçilerek saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından DTO Meclis Başkanı Ethem Özyurt, kürsüye gelerek yaptığı açılış konuşmasında şu sözleri kaydetti: 

“İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Meclisimiz ile beraber siz değerli üyelerimize ve denizcilik camiamıza hayırlı hizmetler sunacağız. Yeni binamıza geçmemizde emeği geçen İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Tamer Kıran’a, Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mahmut Serdar Kocadon’a, Orhan başkanıma ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Davetliler arasından konuşma yapan bir diğer isim de Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon oldu. Kocadon : “Bu binamızı Deniz Ticaret Odamıza vermekle güzel bir iş yaptığımı şimdi daha iyi anlıyorum. Yeni binanız hepinize hayırlı olsun. Deniz Ticaret Odamıza da böyle bir oda yakışırdı. Deniz turizminin yüzde 95’i Muğla kıyılarında yapılıyor ve bu yüzde 95’in yüzde 60’ı da Bodrum’da… O nedenle bu yeni hizmet binası odamıza yakışır. Orhan kardeşim de bu güzel odayı Deniz Ticaret Odası’na kazandırdı, kendisine teşekkür ediyorum.” diyerek görüşlerini ifade etti.

BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com