28 Mart 2024 Perşembe

DEVLET SANATÇISI İDİL BİRET PİYANO RESİTALİ BU AKŞAM

BHM
28.03.2019 10:17
DEVLET SANATÇISI İDİL BİRET PİYANO RESİTALİ BU AKŞAM
Pekdemir Kültür Sanat’ın 28 Mart akşamı Bodrum Herodot Kültür Merkezi'nde düzenleyeceği gecede Devlet sanatçısı İdil Biret Bodrumlularla buluşacak.
Bodrum Belediyesi'nin de desteklediği konser saat 20:30 da başlayacak. İki bölümden oluşan konserde İdil Biret Bach, Schumann, Debussy ve Prokofyev’den eserler seslendirecek.
 
Pekdemir Kültür Sanat yöneticisi Numan Pekdemir konserlerle ilgili olarak: “Pekdemir Kültür Sanat olarak Bodrum'da elimizden geldiğince halkımızın beğeneceği etkinlikleri gerçekleştirmeye çalışıyoruz. 26 Ocak'ta Bodrum Oda Orkestrası ve Yunanlı sanatçılarla bir Türk-Yunan dostluk konseri gerçekleştirdik ve çok sayıda izleyici ile buluştuk. Geçtiğimiz günlerde bu defa İzmir’den değerli konuklarımız vardı. Aytül Büyüksaraç ve Altuğ Dilmaç solist olarak katıldı. Küçük solistimiz Naz Barut da bu konserimizi renklendirdi. Daha önce olduğu gibi bu konserde de Bodrumlu hemşerilerimizin gösterdiği yakın ilgi ve desteğe çok teşekkür ederim. 28 Marta da İdil Biret resitalini gerçekleştireceğiz. Hepimizin bildiği gibi İdil Biret uzun yıllardır ülkemizi dünyaya tanıtan, sanatseverlerin takdir ettiği çok önemli sanatçılarımızdan, önemli değerlerimizden biridir. Kendisiyle bir kez daha bu konserde buluşmaktan çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum.” dedi.
 
BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com