29 Mart 2024 Cuma

DERS ZİLİ ÇALDI!

BHM
17.09.2018 12:46
DERS ZİLİ ÇALDI!
Yaz tatilinin sona ermesiyle Türkiye'de yeni eğitim öğretim sezonu bugün başladı.
İlk ders zili milyonlarca öğrenci ve öğretmeni okullarda buluşturdu. Eğitim-öğretim yılının ilk yarısı 18 Ocak'ta sona erecek. Öğrenciler yıl sonu karnelerini ise 14 Haziran’da alacak.
 
Milli Eğitim Bakanlığı’nın rakamlarına göre, açık öğretim öğrencilerı dahil, devlet okulları ve özel okullarda 17 milyon 749 bin 876 öğrenci ve 1 milyon 75 bin 196 öğretmen bugün sınıfları doldurdu.
 
Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin GEÇİN, 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı için yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:
 
"Yeni bir eğitim öğretim yılında daha geleceğimizi emanet edeceğimiz değerli çocuklarımızın ve gençlerimizin yeni başarılara doğru koşmalarının heyecanını hep birlikte yaşıyor ve paylaşıyoruz.
 
 
2018 2019 eğitim öğretim yılına ´merhaba´ demenin mutluluğunu yaşıyoruz. 17 Eylül günü okulların açılmasıyla 2018- 2019 eğitimöğretim yılına başlamış bulunuyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın çağın gereklerine uygun bir biçimde eğitimlerini tamamlamaları ve geleceğe eksiksiz hazırlanabilmeleri için Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak devletimizin bütün imkanları seferber edilmektedir. Zira insanı biçimlendiren, ona vasıf kazandıran en hayati unsur eğitimdir. Bodrum´da yaşayan vatandaşlarımız arasında var olan dayanışma, birlik, beraberlik, hoşgörü ve anlayışın daha da gelişmesi hepimizin ortak dileğidir.  Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini şekillendiren eğitim süreci, sadece bireylerin değil toplumumuzun geleceği için de büyük önem taşımaktadır. Bu çerçevede devletimiz ve milletimiz, hiçbir çabadan ve fedakarlıktan kaçınmamaktadır. Okullarımız hem altyapı hem de diğer ihtiyaçlarının karşılanması için görev üstlenmeye devam edeceğiz. Bodrum´un eğitim durumunu getirebildiğimiz en yüksek seviyeye getirebilmek asıl görevimizdir. "
 
Bodrum Haber Merkezi olarak, yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilere, Atatürk'ün izinde aydın birer birey olmalarını ve yaşam boyunca başarılarının devamını diliyoruz.
BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com