19 Nisan 2024 Cuma

DENİZ KIZLARI 8 MART'TA BODRUM'DA BULUŞUYOR

BHM
04.03.2020 19:06
DENİZ KIZLARI 8 MART'TA BODRUM'DA BULUŞUYOR
Türkiye çapında yıllarını denize ve yelkene vermiş, maviye sevdalanmış kadınlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Bodrum’da buluşuyor.

Deniz Kızları, çok farklı yaş aralığında, her fırsatta denizle ve yelkenle buluşan, ülkemizin turkuaz renkli kıyılarında seyir yapmış, uzak denizlere yelken açmış ve hatta okyanuslar aşmış kadınlardan oluşuyor.

Türkiye’ nin ilk ve tek yelkenli okul gemisi olan STS Bodrum’da düzenlenecek olan Deniz Kızları Bodrum Etkinliği’ nde; bugüne kadar hayallerini gerçekleştirmiş olanlar yaşadıklarını, deneyimlerini izleyicilere aktarırken yeni hedefleri olan kadınlar da planlarını ve heyecanlarını paylaşacak.

"Deniz Kızları’ nın amacı, üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizde daha fazla kadının doğaya ve çevreye saygılı denizciler olarak yetiştirilmesine fayda sağlayacak projeler üretmek, destek olmak ve bilgi paylaşmak, denizci olmayı hedefleyen genç kızlarımıza yeni ufuklar açmaktır.

Bu bir kadınlar günü kutlaması değildir. Kadınların, hedefledikleri rotada selametle seyir yapmalarını sağlayacak olan haritaların nasıl okunacağının, birlik olunursa okyanusların nasıl aşılabileceğinin Bodrum’ daki deniz severlerle paylaşılacağı bir deniz üstü etkinliğidir."  Deniz Kızları Platformu adına, Füsun Bay Canbay.

PROGRAM

12:00 Açılış

12:30 Arzu Tülümen “Denize Dönüş” Sunum ve Söyleşi

13:00 Hülya Leigh “Okyanusta Bir Türk Kızı” Sunum ve Söyleşi

13:30 İmza ve İkram

14:30 Suyla Polat, Müzik İle Dünya Seyahati

15:00 Deniz Tutkusu Seyirde Sunum ve Plaket

15:30 Katılımcılarla Sohbet

16:00 Kapanış ve Toplu Fotoğraf

 

YER: STS Bodrum Okul Gemisi / Kale Girişi Önü / Bodrum Limanı

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com