19 Mayıs 2024 Pazar

"CORONA GÜNLERİNDE AŞK" RESİM YARIŞMASI

BHM
18.04.2020 11:39
Demos Fuarcılık tarafından düzenlenen Bodrum Sanat ve Antika Fuarı, Avantgarde İletişim ile birlikte tüm yaşantı ve algıların değiştiği bu günleri sanatçıların gözüyle ölümsüzleştirmek amacıyla ‘’Korona Günlerinde Aşk’’ temalı resim yarışması düzenliyor.

Sanatın hayatımızın her alanında olduğunu dile getiren Avantgarde İletişim Ajans Başkanı Burçak Ilıman ‘’Hepimiz zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bizler evlerimizde kaldığımız bu süreçte insanların sanatla bir arada olmaları ve zamanlarını güzel etkinliklerle geçirmeleri için çalışıyoruz. Belki de bu süreç insanların kendilerinde keşfetmediği yeteneklerinin ortaya çıkmasını sağlayacak’’ ifadelerinde bulundu. 

Tema: Korona Günlerinde Aşk

Tüm dünyada pandemi ilan edilmesiyle birlike hastanelerin dolduğu, insanların öldüğü, herkesin evlerinde olduğu zorlu günler yaşanıyor. Bu zorlu günlerde ailemize, çevremize, işimize duyduğumuz özlemi resmetmek amacıyla düzenlenen resim yarışmasının teması ise ‘’Korona Günlerinde Aşk’’ olarak belirlendi. Sanatın hayatımızın her alanında varolduğunu dile getiren Demos Fuarcılık Genel Müdürü Hüseyin Aslan ‘‘Sanatının öneminin ve gücünün farkındayız. Zor günlerden geçtiğimiz bu süre içerisinde insanların sanatın şifalandırıcı gücünden kopmamasını ve üretmeye devam etmelerini istiyoruz. Bu kapsamda ‘’Korona Günlerinde Aşk’’ temasıyla düzenlediğimiz yarışmamızda yer alacak eserleri heyecanla bekliyoruz’’ ifadelerinde bulundu. Yarışmaya son başvuru tarihi 15 Haziran 2020 olmakla beraber, sonuçlar 21-22 Temmuz 2020 tarihinde açıklanacak. 19 Ağustos 2020 tarihinde düzenlenecek ödül töreniyle birlikte yarışmayı kazanan eserler Bodrum Sanat ve Antika Fuarı (BAAF) ‘da sergilenecek. 

Katılım detayları hakkında bilgi için : 0536 208 8769

 

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com