19 Nisan 2024 Cuma

ÇIĞ FELAKETİNDE ÖLÜ SAYISI YÜKSELİYOR

BHM
06.02.2020 15:30
ÇIĞ FELAKETİNDE ÖLÜ SAYISI YÜKSELİYOR

Bahçesaray ilçesinde önceki gün çığ altında kalan minibüsteki iki kişiyi arama çalışmalarını yürüten ekiplerin üzerine dün öğle saatlerinde çığ düşmüştü. İkinci çığ faciası sonrası kurtarma çalışması başlatıldı. Çalışmalarda 60'dan fazla kişi sağ kurtarıldı.

Van Bahçesaray'da yaşanan çığ felaketinde kar altında kalan iki kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Böylece peş peşe meydana gelen iki çığ felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 41'e yükseldi. Yaralı sayısı ise 84 olarak açıklandı. Çığ altında kalan bir kişiyi arama çalışmaları ise sürüyor.

Henüz bu acı haberin etkisi hafiflemeden bir diğer acı haber de Pegasus Havayolları'ndan gelmişti. Uçağın pistten çıkıp toprak zemine saplanarak 3'e bölünmesi sonucu 3 kişinin yaşamını yitirdiği kaza ile ilgili Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Mehmet Tevfik Nane bir basın açıklaması yaparak uçağın kara kutusunun incelenmek üzere alındığını söyledi.

Bodrum Haber Merkezi olarak, her iki kazada yaşamını yitiren insanlarımıza Tanrı'dan rahmet; yaralılara acil şifalar şifalar diliyoruz.

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com