19 Mayıs 2024 Pazar

CHP’nin Milas Belediye Başkan adayı ön seçimle Fevzi Topuz oldu

BHM
21.01.2024 23:06
CHP’nin Milas Belediye Başkan adayı ön seçimle Fevzi Topuz oldu
Bugün Milas’ta örgüt denetiminde yapılan ön seçim sonuçlarına göre aday adaylarından Fevzi Topuz, CHP’nin Milas Belediye Başkan Adayı oldu. Ula ve Ortaca’nın adayları da ön seçimle belirlendi.

Önceki gün Ula'da yapılan ön seçimi kazanan Mehmet Caner, Ula Belediye Başkan Adayı olmuştu. Bugün ise Ortaca ve Milas'ta da belediye başkan adayları ön seçimle belirlendi. 

Saat 08.00’de başlayan eğilim yoklamaları saat 17.00’de sona erdi. Ön seçim sonuçlarına göre Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz, Ortaca Belediye Başkan Adayı ise Evren Tezcan oldu. 

CHP Kavaklıdere'de Saffet Karabıyık, Yatağan'da Mesut Günay, Köyceğiz'de Ali Erdoğan, Dalaman'da Sezer Durmuş isimleri netlik kazanmıştı. 

CHP Bodrum İlçe Başkanlığından yapılan kutlama mesajında ise şu ifadelere yer verildi: 

"Örgüt denetiminde üye ile ön seçim sonucunda Belediye Başkan Adayımız olarak seçilen Milas Belediye Başkan Adayımız Fevzi Topuz’u, Ortaca Belediye Başkan Adayımız Evren Tezcan'ı, Ula Belediye Başkan Adayımız Mehmet Caner'i kutlarız. 

Bu birliktelik ve inançla 31 Mart’ta; Muğla’da kazanacağız."

CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı ise aday belirleme süreci ile ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

"Parti Meclisimiz tarafından alınan kararlar neticesinde, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler seçimlerinde; Dalaman Belediye Başkan adayı Sezer Durmuş, Köyceğiz Belediye Başkan adayı Ali Erdoğan, Yatağan Belediye Başkan adayı Mesut Günay olarak belirlenmiştir. Adaylarımıza yürekten başarılar diliyorum.

Ayrıca Milas, Ortaca ve Ula ilçelerimizde adayımızın eğilim yoklaması ile belirlenmesine karar verilmiştir. Parti Meclisimiz tarafından alınan tüm kararların Muğla'mız ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.

Hiç şüphemiz yok, 31 Mart'ta Muğla'da ve tüm Türkiye'de CHP kazanacak, halk kazanacak ve umut yeniden doğacak."

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com