20 Mayıs 2024 Pazartesi

CHP’de kritik gün: Adayların bugün netleşmesi bekleniyor

BHM
12.02.2024 12:11
CHP’de kritik gün: Adayların bugün netleşmesi bekleniyor
CHP, Partinin “kalesi” olarak nitelendirilen güçlü olduğu Ankara’nın Çankaya ilçesi, İstanbul’un kalan ilçeleri ve bazı büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu yerlerde adaylarını belirleyerek süreci tamamlayacak.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 31 Mart yerel seçimlerinde yarışacak belediye başkan adaylarını belirleme sürecini, son anda bir değişiklik olmazsa bugün tamamlayacak. 

Partinin “kalesi” olarak nitelendirilen güçlü olduğu Ankara’nın Çankaya ilçesi, İstanbul’un kalan ilçeleri ve bazı büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu yerlerde adaylarını belirleyerek süreci tamamlayacak. 

Yeniden adaylığı nedeniyle eleştirilere neden olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın adaylığının çekilip çekilmeyeceği de bugün netleşecek. 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında toplanacak olan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında, Parti Meclisi’ne (PM) sunulacak adaylar belirlenecek.

MYK’da ana gündemin Hatay olması bekleniyor. Lütfü Savaş’a yönelik kamuoyu tepkisi ve tepkiler üzerine yaptırılan kamuoyu anketi MYK masasında olacak.

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com