28 Mart 2024 Perşembe

CHP BÜYÜKŞEHİR ADAYI AÇIKLANDI: OSMAN GÜRÜN

BHM
07.12.2018 11:14
CHP BÜYÜKŞEHİR ADAYI AÇIKLANDI: OSMAN GÜRÜN
Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı'nı açıkladı. 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde CHP'nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün oldu. 

31 Mart 2019'a yapılacak yerel seçimlere doğru partilerin adayları önemli ölçüde netleşiyor. CHP, 8'i büyükşehir olmak üzere 212 seçim bölgesinde belediye başkan adaylarını belirledi.

Aralarında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un da bulunduğu 4 ismin aday adayı olduğu CHP'de merakla beklenen açıklama yapıldı. Mevcut başkan Dr. Osman Gürün 2019 yerel seçimlerinde bir kez daha CHP'nin adayı olarak yarışacak. CHP'de Gürün ve Kocadon dışında, Oral Karakaya ve Nurettin Demir de büyükşehir belediye başkan aday adayı olmuştu. 
 
CHP Parti Meclisi toplantısında Muğla'nın bazı İlçe Belediye Başkan Adayları da belli oldu. Adaylıkları kesinleşen isimler şöyle; 
 
Dalaman; Muhammed Şaşmaz, Datça; Gürsel Uçar, Kavaklıdere; Kenan Ay, Menteşe; Bahattin Gümüş, Milas; Muhammed Tokat, Ula; Ümit Karaaslan. 
 
Açıklanan listede Fethiye, Bodrum, Marmaris, Yatağan, Seydikemer, Ortaca ve Köyceğiz bulunmuyor. 
 
Öte yandan siyaset kulislerinde CHP ve İYİ Parti'nin Muğla'da ittifak konusunda anlaştığı konuşuluyor. Taraflar arasında detaylarla ilgili görüşmeler devam etmekle birlikte, İYİ Parti'nin büyükşehirde aday çıkarmayarak CHP adayını destekleyeceği netleşti. 
BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com