26 Nisan 2024 Cuma

CHP BODRUM ADAYINI HAFTAYA AÇIKLAYACAK

BHM
17.01.2019 11:18
CHP BODRUM ADAYINI HAFTAYA AÇIKLAYACAK
CHP’nin dün yapılan Parti Meclisi toplantısında Muğla’nın Yatağan, Köyceğiz ve Ortaca İlçelerinin belediye başkan adayları belli olurken, Bodrum adayının kim olacağı yine görüşülmedi. Bodrum ile beraber adayı açıklanmayan bir ilçe de Marmaris oldu. 
Parti Meclisi'nde alınan karar sonrası Yatağan'ın mevcut belediye başkanı Hasan Haşmet Işık, belediye başkan adayı olarak gösterilmezken, yerine Halil Arslan aday olarak açıklandı. Toplantı sonucunda Ortaca'da Mehmet Sertkaya, Köyceğiz’de ise Hüseyin Erol’un belediye başkan adaylıkları onaylanarak, kamuoyuna açıklandı. 
 
Bu duruma göre CHP, Muğla ilçelerinde Bodrum ve Marmaris dışında tüm adaylarını açıklamış oldu. Bodrum'da 8 belediye başkan adayı ve mevcut belediye başkanı Mehmet Kocadon ile birlikte, son günlerde CHP-İYİ Parti İttifak görüşmeleri kapsamında 2 partinin ortak adayı olarak adı gündeme düşen Mehmet Tosun'dan hangisinin açıklanacağı, 26 Ocak'ta yapılacak Parti Meclisi'nde ortaya çıkacak. 
 
CHP İYİ Parti ile ittifak anlaşması kapsamında Fethiye ve Seydikemer'de ise aday çıkarmayarak, İYİ Parti adaylarını destekleyecek. 
BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com