20 Nisan 2024 Cumartesi

ÇALACAK BİR ŞEY BULAMAYINCA!

BHM
01.12.2014 09:03
ÇALACAK BİR ŞEY BULAMAYINCA!
Bodrum’da avukat Cavidan Karaöz Özyiğit'in, evinin önünde park halinde duran otomobilinin camları kıran kimliği belirsiz kişiler, araç içinde bulunan yeni kıyafetleri çaldı.

Olay, Cavidan Karaöz Özyiğit ve inşaat mühendisi İlhan Özyiğit çiftinin Torba Mahallesi Dragot Sitesi'nde meydana geldi. Muğla Barosu Bodrum Temsilcisi de olan avukat Cavidan Karaöz Özyiğit'in villasının önünde park halindeki duran 48 AV 423 plakalı otomobilinin sağ ön ve arka camı kırıldı, içindeki eşyalar etrafa saçıldı. Sabah durum fark edilince polise haber verildi. İhbar üzerine siteye gelen polis, inceleme yaptı, delil aradı.

 

Yapılan kontrolde Avukat Cavidan Karaöz Özyiğit'in, bir poşet içinde araçta bulunan yeni kıyafetlerinin çalındığı ortaya çıktı. Polis hırsızlıkla ilgili soruşturma başlattı.

 

ACEMİ HIRSIZLAR

 

Eşinin İstanbul'da olduğunu belirten İlhan Özyiğit, "Eşimin mesleği gereği akla hemen saldırı gibi şeyler geliyor ama sanmıyorum. Çünkü husumetli olduğu, böyle bir işi yapmaya yeltenecek biri olduğunu sanmıyorum. Arabanın camları kırılmış, eşyalar yerlere atılmış. Eşimin aldığı ve otomobilde bulunan birkaç yeni kıyafeti torbaları ile birlikte almışlar. Yedek anahtarlar gördüğünüz gibi dışarıda duruyor. Bize göre acemi bir hırsızın girişiminden başka bir şey değil. Ama tabi polis her türlü olasılığı değerlendiriyor. Adli soruşturma başlatıldı" dedi.

 

İlhan Özyiğit, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek ifade verdi.

DHA
KAza Avukat

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com