29 Mart 2024 Cuma

Bu sefer bir polis!

BHM
10.06.2015 09:30
Bu sefer bir polis!
Bodrum’da ticari bir araçla çarpışan yunus polisi, yaralandı.

Bodrum Turgutreis karayolu Jandarma Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında, Özkan Yılmaz'ın kullandığı 34 GM 0128 ticari araçla aynı yönde seyreden Kazım Kuru yönetimindeki 48 A 80165 plakalı yunus polis motosikleti çarpıştı. Kazada motosikleti devrilen yunus polisi Kazım Kuru, düşmenin etkisiyle bacağından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanırken, yaralı polise çevrede bulunan vatandaşlar yardım etti. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipler Grup Amiri İsmail Toygun ile Yunus Grup Amiri Komiser Hasan Hüseyin Karateke'de kaza yerine gelerek yaralı polis hakkında bilgi aldılar.

 

Yunus polisinin çarptığı araç sürücüsü Özkan Yılmaz, "Motor bir yalpa yaptı ve bana çarptı. Ben yardımcı olmak için aracımı tam sağa kırdım, yanına yanaştım" dedi.

 

Yaralı polis Kazım Kuru kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılırken, Kuru'nun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com