19 Nisan 2024 Cuma

BODRUMSPOR BÜNYESİNDE KÜREK TAKIMI KURULDU

BHM
14.01.2021 11:12
BODRUMSPOR BÜNYESİNDE KÜREK TAKIMI KURULDU
B.B. Bodrumspor kürek branşında da takım kurdu. Kürek branşının açılışı İçmeler Yelken Şubesi tesislerinde düzenlenen küçük bir törenle gerçekleştirildi.

Kürek branşının sabah saatlerinde Bodrumspor İçmeler Yelken Şubesi’nde açılışı yapıldı. Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın da katıldığı törende açılış kurdelesi küreklere bağlanarak kesildi. 

Şu anda 25 sporcusu bulunan branşın Yaman Olgaç sorumlu olurken, kürek takımının Pazar günü hariç, haftanın 6 günü antrenman yapacağı belirtildi.

Törende konuşan Yaman Olgaç, Bodrumspor kulübüne bir branş daha kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek şunları söyledi:

“Bu bereketli yağmurda açılışı yapıyoruz ama doğa sporcuları ıslanmaktan korkmaz. Sayın Belediye Başkanımıza, Emel başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bu güzel günde bizi yalnız bırakmadıkları için gelen herkese teşekkür ediyoruz. Kürek, herkesin her yaşta yapabileceği bir spor. Bu sporu bu ideal ortamda, Bodrumspor’un güzel ortamında başlatıyoruz. Hep beraber bütün Bodrum kürek çekecek.”

Bodrumspor’un her branşta başarılı işler yaptığını dile getiren Başkan Aras ise şunları kaydetti:

“Bodrumspor’un altına bunun yapılacak olması kürek sporunun Bodrum’da yerleşmesi ve kurumsallaşması açısından da çok önemli. Yer de çok uygun. Artık gelip size katılmak da isterim. Bütün Bodrumlulara tavsiyem bu imkanlardan faydalanalım. Çok şanslıyız, denizin hemen dibinde yaşıyoruz. Su sporları, insan sağlığı açısından, doğanın içerisinde olma açısından, doğayı tanıma açısından çok önemli bir spor dalı” dedi.

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com