27 Nisan 2024 Cumartesi

BODRUMLU TENİSÇİLER TÜRKİYE İKİNCİSİ

BHM
17.05.2016 19:00
BODRUMLU TENİSÇİLER TÜRKİYE İKİNCİSİ
Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde düzenlenen Türkiye Seniorlar Takım Şampiyonası’nda Bodrum Tenis kulübü 40+ Bayan takımı Türkiye ikincisi oldu.

Türkiye Tenis Federasyonu’nca Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde bulunan Ali Bey Clup’ta düzenlenen Türkiye Seniorlar Tenis Takım Şampiyonası’nda Bodrumlu tenisçiler tarih yazdı. Bu yıl 11.si düzenlenen ve Türk Tenisi’nin en prestijli turnuvalarından biri olan şampiyonada Bodrum Tenis Kulübü 40+ Bayan takımı, 10 takım arasından finale çıktı ve Türkiye ikincisi oldu. 27 kulüpten 106 takımın 13 ayrı kategoride mücadele ettiği, 548 tenisçinin katıldığı şampiyonada Zehra Efendioğlu, Ayşegül Kunter Işık ve Münevver Şafak’tan oluşan Bodrum Tenis Kulübü 40+ Bayan takımı, Büyük Kulüp, Yeşilyurt gibi güçlü takımları geride bırakarak finale çıktı ve finalde son 10 yılda 9 şampiyonluk kazanan Sporium’a 2-1 yenilerek Türkiye ikincisi oldu. Bodrumlu Bayan tenisçiler Eylül ayında yapılacak Avrupa Tenis Takımlar Şampiyonası’na da katılma hakkı elde etti.

 

Kupayı Bodrum’a getiren Zehra Efendioğlu, Ayşegül Kunter Işık ve Münevver Şafak çok mutlu olduklarını belirterek yıllardır düzenlenen turnuvada Bodrum’u en iyi şekilde temsil etmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Bodrumlu bayanlar önümüzdeki yıl hedeflerinin şampiyonluk olduğunu da belirtti.

 

TENİSÇİLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ

Bodrum’dan 3 takımla Türkiye Seniorlar Takım Şampiyonası’na katıldıklarını belirten Bodrum Tenis Kulübü sorumlusu Erkan Edis ise 40+ Bayan takımının büyük bir başarıya imza attığını belirtti. Diğer 2 takımında başarılı maçlar çıkardığını ifade eden Edis; “40+ Bayan takımımızla kupayı Bodrum’a getiren tenisçilerimizle gurur duyuyoruz. Diğer takımlarımıza da çok teşekkür ediyoruz. Bu başarıyı kutlamak için kulübümüzde bir kutlama yapacağız. Önümüzdeki yıllarda her branştan tenisçilerimiz büyük başarı kazanacak” dedi.  

BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com