18 Nisan 2024 Perşembe

BODRUM TURİZMİNE 7 BİN ÖĞRENCİ DOPİNGİ

BHM
06.05.2016 16:25
BODRUM TURİZMİNE 7 BİN ÖĞRENCİ DOPİNGİ
Ülke genelindeki çeşitli kentlerde yer alan üniversitelerden 7 bin öğrenci, 4 gecelik tatil yapmak üzere Bodrum'a geldi. Kentin tarihi ve ören yerlerini gezecek gençler, otellerde yapılacak programlarda gönüllerince eğlenecek.

Bodrum'daki organizatörler, krizde olan turizm sektörüne katkı sağlamak için ülke genelinde çalışma yürütüyor. Bu kapsamda Bodrum'u hareketlendirmek isteyen organizatörler, Mayıs ayı içinde dört ayrı program düzenlendi. Bu sayede Mayıs'ta 30 bine yakın öğrencilinin Bodrum'da tatilini geçirmesi hedefleniyor.

 

BARLAR SOKAĞI HAREKETLENDİ

 

Dört gece tatil için Bodrum'u tercih eden çeşitli üniversitelerden ilk gruptaki 7 bin öğrenci, otobüslerle dün kente geldi. İlk grup, konakladıkları otellerin yanı sıra eğlence mekanlarındaki programlarla eğlenecek. Tarihi yerleri gezme imkanı da bulacak öğrencilerin, özellikle öğrenci festivali için sezon hazırlıklarına bu yıl erken başlanan Gümbet Barlar Sokağı'nda yoğunluk oluşturduğu görüldü. DJ'ler öğrenciler için performans sergilerken, işletmelerin programlarında dans gösterileri de yer aldı. Eğlenenler arasında, sezon başı olduğu için az sayıda tatilcinin de olduğu gözlendi. Sezon başında yaşanan bu hareketlilik işletmecileri sevindirdi.

BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com