28 Mart 2024 Perşembe

BODRUM STADI DOĞAL ÇİME KAVUŞTU

BHM
24.08.2021 13:13
BODRUM STADI DOĞAL ÇİME KAVUŞTU
Bodrum Şehir Stadyumunda Mayıs ayında başlatılan yenileme ve çimlendirme çalışmaları tamamlandı. Bodrumspor futbol takımı yeni sahasında ilk antrenmanını yaptı.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bodrumspor, Bodrum Şehir Stadının zeminin doğal çime kavuşturulması çalışmalarının tamamlanmasının ardından yeni sahasında ilk antenmana çıktı. 

Mayıs ayı başlarında başlayan çalışmalarda, zemindeki suni çimler kaldırılarak Gümbet Dolgu Alanı’ndaki altyapı sporcularının kullandığı sahaya nakledilmişti.

Bodrumspor teknik direktörü Tahsin Tam yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Sahanın yenilenmesine fazlasıyla ihtiyaç vardı çok güzel bir zemine sahip oldu zaman içinde daha da iyi oturacak. Bunun bizim oyun arkadaşlarımızı da çok iyi yönde etkileyeceğini düşünüyorum. Yöneticimize, başkanımıza vermiş oldukları katkıdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Kadromuza yeni arkadaşlar katıldı, bir takviye yapmayı düşünüyorduk bu genç ve yetenekli arkadaşlarla çok iyi bir takım olduğunu düşünüyorum. Yeni sezonda çok ciddi bir mücadelenin içinde olacağız. güzel bir sezon olmasını diliyoruz."

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com