19 Nisan 2024 Cuma

BODRUM HEYETİNİN ANKARA ZİYARETİ

BHM
17.08.2018 12:45
BODRUM HEYETİNİN ANKARA ZİYARETİ
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile oda başkanları ve STK temsilcileri Ankara'da Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. 

Ankara’ya giden heyette Mehmet Kocadon’un yanı sıra Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ile meclis başkanı İlhan Ersan, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Kablı, Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi Başkanı Orhan Dinç, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Bodrum Yöre Temsil Kurulu Başkanı Yüksel Aslan, Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Halil Özyurt ve Bodrum Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Emre Köroğlu yer aldı. 

İlk olarak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’u ziyaret eden heyet, Bodrum'un turizm sorunları ile dilek ve isteklerini arz ederek, bakanla fikir alışverişinde bulundu.

Heyet, bakanlık ziyaretinin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile biraraya geldi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında bilgi verdik. Ziyarette, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcilerimiz ile ülke ve bölge gündemini değerlendirme şansını bulduk. Sayın Genel Başkanımızı Bodrum’a davet ettik" ifadelerini kullandı. 

BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com