15 Mayıs 2024 Çarşamba

Bodrum’dan Siverek’e sevgilerle

BHM
18.03.2014 15:49
Bodrum’dan Siverek’e sevgilerle
Özel Bodrum Kartanesi Anaokulu Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında bu yıl Siverek/Şanlıurfa'daki Yavuz Selim İlkokulu'na kıyafet, ayakkabı, oyuncak ve çeşitli ihtiyaç malzemeleri gönderdi.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bulunan Yavuz Selim İlkokulu’nda görevli İngilizce öğretmeni İpek Öz, Özel Bodrum Kartanesi Anaokulu’na çeşitli ihtiyaçlardan oluşan bir yardım talebi gönderdi. Bunun üzerine Kartanesi Anaokulu velilere durumu bildirdi ve bir çok yardım malzemesi okula ulaştı. Kartanesi Anaokulu öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte kıyafet, ayakkabı, okul araç gereçleri, oyunca ve bir çok farklı ihtiyaç malzemelerini özenle paketledi ve Siverek’e gönderdi.
 
Kartanesi Anaokulu müdürü Özlem Akdoğan ile irtibat kuran İngilizce öğretmeni İpek Öz yazdığı teşekkür mektubunda paketlerin okullarına ulaştığını belirterek öğrencilerin çok mutlu olduklarını gönderilenlerin çok işe yaradığını belirtti. 
 
Özel Bodrum Kartanesi Anaokulu okul müdürü Özlem Akdoğan sosyal sorumluluk projelerine destek veren tüm velilerine teşekkürlerini sunduklarını belirterek; “Kurum olarak bu güzel projede yer almaktan ve yardımların ulaşmış olmasından dolayı çok mutluyuz. Öğrencilerimiz Siverekli arkadaşlarına gönderdikleri hediyelerden dolayı çok mutlu. Kartanesi Anaokulu olarak sosyal sorumluluk projelerimiz devam edecek” dedi.
 
BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com