29 Mart 2024 Cuma

Bodrum’da toprağa verilecek

BHM
15.03.2014 13:32
Bodrum’da toprağa verilecek
Bodrum’da yaşayan ünlü caz ustası ve trompetçi İlhan Feyman, tedavi gördüğü İstanbul'da 85 yaşında hayatını kaybetti.

Bodrum’da yaşayan ünlü caz ustası ve trompetçi İlhan Feyman, tedavi gördüğü İstanbul'da 85 yaşında hayatını kaybetti. Feyman'ın yarın Bodrum'da düzenlenecek tören sonrası son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.

 

Yaklaşık 20 yıldır Bodrum'un Göltürkbükü’ndeki evinde eşi Rüya Feyman ile yaşamını sürdüren ve iki yıl önce yakalandığı akciğer rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören ünlü trompetçi İlhan Feyman 85 yaşında İstanbul'da yaşamını yitirdi. Yaz aylarında Bodrum ve Göltürkbükü'nde sahne aldığı restoran ve beachlerde dünyaca ünlü caz eserlerinin seslendiren Feyman'ın cenazesi, İstanbul Karacaahmet Şakirin Camii'nde kılınan ikindi namazı sonrası karayoluyla Bodrum'a gönderildi. Bugün ikindi namazından sonra Göltürkbükünde kendi adının bulunduğu İlhan Feyman sokaktaki evinde düzenlenecek törenin ardından aynı beldedeki mezarlıkta Feyman, son yolculuğunu uğurlanacak.

 

Feyman'ın eşi Rüya Feyman yaptığı açıklamada, "İlhancım son nefesini verene kadar trompetini ve cazı düşünüyordu, son günlerdeki toplumsal olaylarada çok üzülüyordu. Gençlerin ölmesine tahammül edemiyordu, dün son nefesini verdi ve çok sevdiği Bodrum'a defnedilme vasiyeti vardı, son arzusunu yarın yerine getireceğiz" dedi.

BHM
Bodrum Cazz

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com