28 Mart 2024 Perşembe

BODRUM’DA SENDİKA, DERNEK VE SİYASİ PARTİLERDEN 1 MAYIS ÇAĞRISI!

BHM
26.04.2022 13:35
BODRUM’DA SENDİKA, DERNEK VE SİYASİ PARTİLERDEN 1 MAYIS ÇAĞRISI!
Bodrum’da sendika, meslek odaları, dernekler ve siyasi partiler, yoksulluğa, sömürüye, güvencesizliğe ve savaşa karşı herkesi Muğla’da yapılacak 1 Mayıs mitingine çağırdı.

Muğla Bodrum’da sendika, meslek odaları, dernekler ve siyasi partiler Muğla’da kutlanacak 1 Mayıs’a çağrı için basın açıklaması düzenledi. Açıklamayı Eğitim Sen Bodrum Temsilcisi, Yüksel Okyay okudu.  

Okyay, “İşçi sınıfı ve emekçilerin sermaye düzenine karşı mücadelesini güçlendirmek, sınıf mücadelesinin önündeki her türlü engeli ortadan kaldırmak ve direnişleri büyütmek, daha da örgütlü hale getirmek, birleştirmek, yaygınlaştırmak için, kitlesel, coşkulu bir 1 Mayıs’ı örgütleme görevi omuzlarımızdadır” dedi.

Ülke ve dünya emekçilerinin insanca yaşayabilecekleri savaşsız ve sömürüsüz bir düzenin inşa etmek istediklerini söyleyen Okyay, “1 Mayıs’a giderken birlikte değiştirme irademizi işyerlerinde, sokaklarda, meydanlarda omuz omuza örgütleyeceğiz. Bodrum’da yaşayan ve emekten, barıştan, demokrasiden, eşitlikten, özgürlükten yana olan herkesi 1 Mayıs’ta Muğla’da yapılacak mitinge davet ediyoruz. Yoksulluğa, sömürüye, güvencesizliğe ve savaşa karşı, türkülerimizle, halaylarımızla, pankartlarımızla ve umutlarımızla birlikte 1 Mayıs’ta buluşalım” diye ekledi. 

KAYNAK: Evrensel.net

https://www.evrensel.net/haber/460251/bodrumda-sendika-dernek-ve-siyasi-partiler-1-mayis-cagrisinda-bulundu

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com