HABERİN VİDEOSU
Öğleden sonra şiddetini artıran fırtına ve sağanak yağışla birlikte yer yer dolu yağışı etkili olurken, olumsuz hava koşulları nedeniyle sürücüler trafikte ilerlemekte güçlük yaşadı.
Dün yapılan uyarıda; rüzgârın bugün (26 Ocak 2026 Pazartesi) sabahın ilk saatlerinden itibaren güney ve güneydoğu yönlerden, zamanla güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50–75 km/saat) fırtına, yer yer 9 kuvvetinde (90 km/saat) kuvvetli fırtına şeklinde eseceğinin tahmin edildiği belirtildi.
Aynı uyarıda, fırtınanın gece saatlerinde etkisini kaybetmesinin beklendiği ifade edilirken, başta balıkçılar ve denizciler olmak üzere tüm vatandaşların meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.
Lodos nedeniyle denizlerde dalga boyunun yükseldiği, kıyı kesimlerinde ise zaman zaman olumsuzluklar yaşandığı gözlendi.