20 Nisan 2024 Cumartesi

Bodrum’da eğlence merkezleri 2 günlüğüne kapandı

BHM
15.05.2014 10:52
Bodrum’da eğlence merkezleri 2 günlüğüne kapandı
Bodrum'da işletmeciler, milli yas nedeniyle eğlence merkezilerini 2 günlüğüne kapattı.

Gümbet Mahallesi Barlar Sokağı'nda bulunan eğlence merkezlerinin kapılarına, İngilizce ve Türkçe "Soma'da yaşanan üzücü hadiseden dolayı kapılarımızı 2 gün kapattık. Duyarsız kalma", "Hepimizin başı sağolsun" yazılı pankartlar asıldı. Eğlence merkezlerine gelen turistler, Soma'da yaşanan faciayı anlatan işletme sahiplerine destek verdi.

İşletme sahibi Adem Atalar, Soma'da yaşanan acıyı paylaştıklarını ifade ederek, "Bu acıyı yüreğimizde taşıyoruz. Ben ve çalışanlarım ile diğer meslektaşlarım, Gümbet Barlar Sokağı işletmelerimizi geçici olarak kapatma kararı aldık. İki gün kapatıyoruz. Açtığımız zaman ilk günkü cirolarımız ile bu ailelere yarımda bulunmak istiyoruz. Ülkemizin başı sağ olsun" dedi.

İşletmeci Zeynel Kılıç da Soma'da yaşanan facianın kendilerini derinden sarstığını belirterek, "Tüm Türkiye gibi bu yasa ortak olduğumuzu belirtip, işletmelerimizi bu yastan dolayı kapatıyoruz. Dün burada 2-3 bine yakın turist vardı. Onlar da bugün acımıza ortak oldu ve bizleri anlayışla karşıladı" diye konuştu.

AA
Bodrum soma eğlence bar yas

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com