22 Şubat 2026 Pazar

Bodrum’da Çocuğa Taciz Girişimi İddiası: Mahalle Ayağa Kalktı

BHM
22.02.2026 18:13
Bodrum’da Çocuğa Taciz Girişimi İddiası: Mahalle Ayağa Kalktı
Bodrum’da 13 yaşındaki bir erkek çocuğunun taciz girişimine maruz kaldığı iddiası mahallede büyük tedirginliğe yol açtı.

Olay, gece saatlerinde Umurca Mahallesi Bahçe Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, yeterli aydınlatmanın bulunmadığı sokakta yürüyen çocuğu bir süre takip eden şüpheli, Bahçe Sokak üzerinde çocuğun omzundan tutarak temasta bulundu. Büyük korku yaşayan çocuk çığlık atarak yardım istedi.

Çocuğun sesini duyan ailesi ve çevredeki mahalle sakinleri sokağa çıktı. Durumu fark eden şüpheli panikleyerek olay yerinden uzaklaşmaya çalıştı. Mahallelinin tepkisi üzerine kendisini savunmak için “Ben öğretmenim” dediği öne sürülen şahıs, kısa süre sonra koşarak bölgeden kaçtı.

Ailenin şikâyeti üzerine polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı. Şüphelinin kaçma anlarının çevredeki bir güvenlik kamerasına yansıdığı öğrenildi.

Öte yandan, mahallede geçtiğimiz günlerde bir kız çocuğunun da benzer bir olay yaşadığı iddiası, bölge sakinlerinin endişesini artırdı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

 

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com