19 Nisan 2024 Cuma

BODRUM BELEDİYESİ'NDE YENİ ATANAN İSİMLER

BHM
20.09.2019 14:46
BODRUM BELEDİYESİ'NDE YENİ ATANAN İSİMLER
Bodrum Belediyesi'nde yeni 2 başkan yardımcısı ile bazı birimlerin müdürlüklerine yeni atamalar yapıldı. Başkan Aras'ın kullandığı tasarrufla başkan yardımcılığı kadrosu Bodrum Belediyesinde 5’e çıkarıldı.

Bodrum Belediyesi'nde dün ve bugün yapılan atamalar, belediyenin çalışmalarını yakından takip eden Bodrum kamuoyunda hayli tartışılacak gibi görünüyor.

Geçtiğimiz haftalarda Özel Kalem Müdürlüğü görevine getirilen Tayfun Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi. Başkan yardımcılığı görevine getirilen bir diğer isim de Meclis üyesi, Kültür Sanat İşleri Koordinatörü, İşgaliye Komisyonu Başkanı ve CHP Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu oldu.

Belediyenin bazı Birim Müdürlüklerinde de atamalar yapıldı. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın seçim döneminde ismini sıkça duyduğumuz, Çevre Koruma Müdürlüğünde görevli Yaşar Çelikan Özel Kalem Müdürlüğüne getirilirken, Destek Hizmetleri Müdürlüğüne Hasan Duman, Veterinerlik Hizmetleri Müdürlüğüne ise Onur Çevik atandı.Tarımsal Hizmetler Müdürlüğüne Deniz Kırmızı'nın atandığı ise edinilen bilgiler arasında.

Mevcut atamalara ek olarak Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gülizar Akbay'ın da görevden alınarak, yerine Kültür ve Sosyal İşler Sorumlusu Durmuş Türkkan'ın atanmasının düşünüldüğü öğrenildi.

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com