19 Nisan 2024 Cuma

BODRUM ADALET SARAYI'NDA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

BHM
26.07.2018 16:32
BODRUM ADALET SARAYI'NDA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ
HSK tarafından yayınlanan "Adli ve İdari Yargı 2018 Yılı Ana Kararname"si gereğince, Türkiye genelinde adli yargıda 3 bin 19, idari yargıda ise 301 hakim ve savcının görev yeri değişti. 

Görevlerini Bodrum Adliye'sinde sürdürmekte olan 13 hakim ve savcının çeşitli il ve ilçelere atamaları gerçekleşti. 

2015 yılından bu yana Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı görevini yapan Barış Duman, 4 yıllık görev süresini henüz tamamlamamışken İzmir Bölge Adliye Mahkemesi'ne Cumhuriyet Savcısı olarak atandı. Duman’dan boşalan göreve ise Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcısı Şükrü Aslan getirildi. Bodrum Adliye'sinde görev yapmakta olan  Cumhuriyet Savcıları Mehmet Sin Torbalı'ya, Turgay Osman Taş ise Akçakale'ye Cumhuriyet Başsavcısı olarak atandılar. 

Kararname ile Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Adnan Kahraman İzmir Bölge Adliye Mahkemesi Üyeliğine atanırken, Yüksekova Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Serhat Işık da Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi'nin yeni Başkanı oldu. 

Kararname ile ayrıca; Bodrum hakimleri Tülin Tuncay ve Adnan Tuncay Muğla hakimliğine, Bodrum hakimi Seher Tankut Bursa hakimliğine, Bodrum hakimi Melahat Köken İzmir hakimliğine, Vezirköprü hakimi Hayriye Aslan Bodrum hakimliğine, Ankara hakimi Muzaffer Sengelli Bodrum hakimliğine, Bodrum hakimi Sema Koç ise Van hakimliğine atandı. 

BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com