29 Mart 2024 Cuma

BİDER BAŞKANI CELAL VURAL HAYATINI KAYBETTİ

BHM
23.09.2019 19:26
BİDER BAŞKANI CELAL VURAL HAYATINI KAYBETTİ
Bitez’in sevilen simalarından, Blue Bay otel işletmecisi, Bitez Turistik İşletmeciler Derneği (Bider) başkanı Celal Vural tedavi gördüğü özel hastanede yaşamını yitirdi.

Bir dönem Bitez Turistik İşletmeler Derneği (BİDER) Başkanlığı da yapan Celal Vural, 81 yaşında ve iki çocuk babasıydı.

Uzun yıllardır Bitez sahilde otel ve restoran işletmeciliği yapan Celal Vural, soğuk algınlığı ile başlayan hastalığa solunum ve sindirim sisteminde meydana gelen sıkıntılar da eklenince Bodrum’daki bir özel hastaneye kaldırıldı.  Vural’ın kızı Ayşe Vural dün sosyal medya hesabından babası Celal Vural’ın sağlık durumu ile ilgili paylaşımda bulunarak:

"Sevgili Dostlar,
15 gün önce babamın gribal bir rahatsızlığı nedeniyle hastaneye gittiğimizde Kemik metastas olduğunu ve epey ilerlediğini öğrendik. Bu süreçte vücüdunun direnci kırıldığından ötürü solunum ve sindirim sisteminde sıkıntılar meydana geldi. Hastanede yattığımız odada nabzı durdu hekimler tekrar durumu stabil hale getirdi ancak şu an yoğun bakımda yatıyor.
Ziyaretçi alınmıyor. Her an merak edip arayan soran dostlarımıza tekrar tekrar teşekkür ederiz. Hayırlı haberlerini sizlere vermeyi umut ediyoruz. Sağlıkla kalın.” ifadelerine yer vermişti..

Yoğun bakım ünitesinde devam eden tedavisi de sonuç vermeyince yaşamını yitiren Bitez'in abisi Celal Vural'ın cenazesi, 25 Eylül Çarşamba günü öğle namazını müteakip Bitez Yalı Caminden kaldırılarak Bitez Mezarlığına Defnedilecektir.

Bodrum Haber Merkezi olarak Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve tüm  sevenlerine baş sağlığı ve sabır diliyoruz.

 

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com