19 Nisan 2024 Cuma

BAYRAĞINI ALAN FENER ALAYINA KOŞTU

BHM
20.05.2016 10:48
BAYRAĞINI ALAN FENER ALAYINA KOŞTU
Bodrum’da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında fener alayı düzenlendi.

Bodrum'da 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı gösterilerinin ardından Bodrum Belediyesi tarafından fener alayı düzenlendi. Bodrum Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi bando takımı eşliğinde yapılan yürüyüşe, ellerinde meşaleler, Türk bayrakları ve özdeyişlerin yer aldığı pankartlar taşıyan yaklaşık 3 bin kişi katıldı. Bodrum Vosvos Kulübü ve motosikletli gruplar korna çalarak, eğlence mekanları ve restoranlar da 10. Yıl Marşı çalarak yürüyüşe destek verdi.

 

Yürüyüşe, çeşitli takımların taraftarları, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon eşi Hülya ve kızı İpek Kocadon ile birlikte katıldı.

 

Neyzen Tevfik Caddesi'ndeki Milta Bodrum Marina'dan başlayan yürüyüş, Belediye Meydanı'nda son buldu. Burada, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Başkan Mehmet Kocadon, gençlerle birlikte barış ve gençlik meşalesini yaktı.

 

Başkan Kocadon, Ulu Önder Atatürk'ü hasret andığını belirttiği konuşmasında, "Türkiye'nin 7 bölgesinden gelerek Bodrum'da buluşan halkımız, barış ve birliğimizin Türkiye'ye örnek olmasını diliyorum" dedi.

BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com