29 Mart 2024 Cuma

BAŞKAN YARDIMCISI BATMAZ, BIÇAKLI SALDIRIYA UĞRADI!

BHM
16.12.2020 11:54
BAŞKAN YARDIMCISI BATMAZ, BIÇAKLI SALDIRIYA UĞRADI!
Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Önder, Bodrum Belediyesinin Konacık’ta bulunan Sosyal İşler Daire Müdürlüğünde bıçaklı saldırıya uğradı.

Belediye veterinerlik biriminde görevli olan bir çalışanın yer değişikliği nedeni ile sıkıntı çıkardığı ve bununla ilgili olarak Sosyal İşler Daire Müdürlüğünde bulunduğu ifade edildi.

Gazeteci Fatih Bozoğlu’nun sorularını cevaplayan Bodrum belediye Başkanı Ahmet Aras olayla ilgili şunları söyledi “Bu tamamen cana kasıt saldırısıdır, orada kişi önemli değil çünkü oradaki bütün arkadaşlara saldırmış. Önder ve Emel arkadaşlarımız da var işin içerisinde. Bu adam bizim personelimiz. Veterinerlik işlerinde çalışıyor. Bizim başkan yardımcılarımızı suçlayarak sabah Sosyal İşlerde gelip saldırıda bulunuyor ve ölüm tehditleri ve gariz küfürler ediyor. Biz hemen baş savcımız ve emniyet güçlerimizle görüştük. Kendisini aldılar, bir taraftan da adli süreç devam ediyor. Başsavcımız da sağolsun konuya hemen dahil oldu.  Rapor alınacak. Ufak tefek çizikler dışında Allah’a şükür durumunda bir sıkıntı yok ama büyük bir faciadan döndük diyebilirim.

Görevlendirmesi Emel Başkan zamanında yapıldığı için Sosyal İşlerde bulunuyormuş. Orada kavga yaşanınca herkes dahil olmuş işin içine.  Biz gerekeni yapacağız. Cana gelen herhangi bir sıkıntı yok. “

Bodrum Belediye Başkan yardımcıları Emel Çalakoğlu ve Önder Batmaz’ın sağlık durumlarının iyi olduğu ifade edildi.

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com