28 Mart 2024 Perşembe

Başkan Kocadon’un devesi arenada

BHM
25.02.2014 12:05
Başkan Kocadon’un devesi arenada
Turgutreis’te düzenlenen deve güreşi festivalinde Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un devesi Goca Bodrumlu da güreşti.  

Bodrum’un Turgutreis Beldesi’nde her yıl geleneksel olarak düzenlenen deve güreşleri festivaline, Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon da katılarak kendi devesini güreştirdi. Turgutreis Deve Güreşi Arenası’nda gerçekleşen güreşlere çok sayıda kişi katılarak güreşleri izledi.

YAKLAŞIK 5 BİN KİŞİ İZLEDİ
Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk’in ev sahipliğinde bu yıl 5 kez gerçekleştirilen Turgutreis Deve Güreşi Festivali’ne, Turgutreisliler başta olmak üzere Bodrum Yarımadası genelinden ve Ege Bölgesi’nin çeşitli illerinden vatandaşlar katıldı. Güreşleri izlemeye ayrıca CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Yalı Belediye Başkanı İsmail Altındağ, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, CHP Bodrum Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Cumhuriyet Halk Partisi Üyeleri de geldi. Yaklaşık 5 bin kişinin izlediği deve güreşi festivali, renkli anlara sahne oldu. 

 

GOCA BODRUMLU, DÜLGER’LE GÜREŞTİ
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un devesi ‘Goca Bodrumlu’ da deve güreşi arenasındaydı. Goca Bodrumlu, Aydın’ın Germencik İlçe’sinden gelen Dülger adlı deveyle güreşti. Başkan Kocadon, devesini arenaya kendi elleriyle getirerek güreştirdi.

Sabah saatlerinde başlayan güreşler, havanın da açık ve ılık olmasıyla gün boyunca devam etti. 

BHM
Bodrum Deve Güreşi

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com