19 Nisan 2024 Cuma

"BALIKÇI YAŞIYOR" HALİKARNAS BALIKÇISI ANMA ETKİNLİKLERİ

BHM
17.04.2022 11:07
16-20 Nisan tarihleri arasında bu sene de Halikarnas Balıkçısı Anma etkinliklerini gerçekleştirecek.

16 Nisan Cumartesi günü saat 17.30’da Mausolos Sergi Salonu’nda "Ara Güler Arşivinden Halikarnas Balıkçısı" fotoğraf sergisi açılışı ile başlayan etkinlikler, saat 18.30’da Bodrum Kalesi Batı Hendeği’nde "Dünya Merhaba Günü" tanıtım kokteyli içerisinde yer alan gösteriler, anlatımlar ve konserler ile devam etti. BOFAD'ın desteğiyle kurulan, sevilen müzisyen Ender Kasal yönetimindeki Bodrum Türküleri Korosu en sevilen yöre eserlerini seslendirdi, halk oyunları ekibi izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Pazar günü saat 10.00’da Halk Tv’nin “Görkemli Hatıralar” Programı canlı yayını ile başlayacak olan etkinlikler, Halikarnas Balıkçısı Bitkiliği Açılışının ardından öğrenci performansları ile tamamlanacak.

18 Nisan Pazartesi günü Herodot Kültür Merkezi’nde saat 10.00’da Halikarnas Balıkçısı Paneli’nde birçok konuşmacı Balıkçı hakkında sunumlar yapacak.

19 Nisan Salı günü Heredot Kültür Merkezi’nde "Anadolu’nun Avukatı" belgeseli gösterimi yapılacak.

20 Nisan Çarşamba günü saat 13.00’de Bodrum Deniz Müzesi’nde Halikarnas Balıkçısı ile ilgili sunumlar gerçekleştirilecek.

20 Nisan Çarşamba günü saat 20.00’de Şehir Tiyatrosu sahnesinde tiyatro sanatçısı Utku Erişik’in "Bir Merhaba Yaraşır" adlı tek kişilik tiyatro oyunu izleyiciler ile buluşacak.

 

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com