29 Mart 2024 Cuma

AYLAR SONRA GERÇEKLEŞEN İLK KONSER "ELVEDASIZ ŞARKILAR" BODRUM'U SALLADI!

BHM
20.06.2021 13:58
AYLAR SONRA GERÇEKLEŞEN İLK KONSER
Elvedasız Şarkılar II konseri Bodrum Antik Tiyatro’da sanatseverleri şarkılarla buluşturdu.

Bora Gencer tarafından organize edilen ve Türk müziğinin önde gelen sanatçılarının katılımı ile ikincisi düzenlenen Elvedasız Şarkılar konseri 19 Haziran Cumartesi günü Bodrum Antik Tiyatro’da yapıldı.

Konserden elde edilen gelirin Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’na bağışlandığı gecede İlham Bozkurt Gencer, Yeşim Salkım, Melihat Gülses, Bora Gencer, Işın Karaca, Tayfun, Murat Kekilli, Kerem Cem, Elif Kaya, Emre Altınok, Ayben Ersoy, İpek Dinç sahne aldı. Gecenin sunuculuğunu ise Toprak Sergen üstlendi.

Zeki Müren, Barış Manço, Kerim Tekin, Metin Ersoy, Ayten Alpman, Ahmet Kaya, Harun Kolçak ve Kayahan’ın unutulmaz şarkılarının sanatçılar tarafından seslendirildiği gecede, ünlü tenor Hakan Aysev, futbolcular Barış Özbek ve Fatih Kurucuk, Can Yapıcıoğlu, konuklar arasındaydı.

Gecede Aşık Veysel’in ‘Uzun ince bir yoldayım’ adlı türküyü seslendiren Elif Kaya sahneye yalınayak çıktı. Sahneye neden çıplak ayakla çıktığını özetleyen Elif Kaya "Aşık Veysel’in dediği gibi uzun ince bir yoldayız ve dünyaya yalınayak geldik yalınayak gideceğiz." dedi.

Gecenin sunucusu Toprak Sergen babası usta tiyatrocu Semih Sergen ile aynı sahneyi paylaştı. Seyirciler arasında yer alan babası Semih Sergen’i sahneye alarak Cahit Külebi’nin  ‘Özgürlük’ adlı  şiirini babası ile okudu. ‘İnsanın babası ile aynı sahnede olması büyük bir tat’ diyen Toprak Sergen gecenin sunuculuğunu başarı ile gerçekleştirdi.

Gecede birlikte sahne alan babalar ve oğullardan Bozkurt İlham Gencer ve Bora Gencer ise yine aynı sahneyi paylaştı.  Metin Ersoy’a ait ‘Ah o gemide ben de olsaydım’ adlı şarkıyı seslendiren Bozkurt İlham Gencer daha sonra oğlu Bora Gencer ile ‘Baba’ adlı şarkıyı seslendirdi. Babası ile tüm babaların babalar gününü kutlayan Bora Gencer ‘en büyük babamız Atatürk’ün de babalar gününü kutlarız’ dedi.

Işın Karaca'nın dikkat çeken babalar günü yorumu

Gecede Işın Karaca sözleri Sezen Aksu’ya müziği Atilla Özdemiroğlu düzenlemesi Onno Tunç’a ait Yeter şarkısını seslendirdi. Işın Karaca, “Babalığı hakkıyla yapan babaların ve babaların yerini dolduran, eksikliğini aratmayan annelerin, babalar gününü” kutladı.

Konserden önce izleyicileri maske ve mesafe konusunda uyaran Toprak Sergen, “bakın sizi Hakan Aysev’e şikayet ederim, mesafe anonsu yaptırırım, buralar inler” diyerek Hakan Aysev’den anons yapmasını istedi, Aysev ise mikrofonsuz Antik Tiyatro’da maske-mesafe duyurusu yaparak izleyicileri büyüledi.

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com