28 Mart 2024 Perşembe

Artık Üşümek Yok

BHM
19.12.2014 13:06
Artık Üşümek Yok
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesinin destekleriyle kalorifer sistemi yenilenerek çalışmaya başlayan Zeyyat Mandalinci İlkokulu'nu, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile birlikte ziyaret etti.  

Turgutreis Zeyyat Mandalinci İlkokulu için Bodrum Belediyesinin destekleriyle yaptırılan kalorifer sisteminin çalışmaya başlamasının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) Başkanı Fikret Orman ile birlikte okulu ziyaret etti. Ziyarette Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, Zeyyat Mandalinci İlkokulu Müdürü Ahmet Özşeker, okul öğretmenleri ve okul aile birliği üyeleri de hazır bulundu.

 

Zeyyat Mandalinci İlkokulu'na giden Bodrum Belediye Başkanı, minik öğrenciler tarafından kapıda çiçeklerle karşılandı. Sembolik olarak Kalorifer dairesinin açılış kurdelesini de öğrencilerle birlikte kesen Başkan Kocadon; "Zeyyat Mandalinci İlkokulu'na daha önce yaptığımız ziyaretlerde öğrencilerimizin kış aylarında ısınma problemlerinin olduğu dile getirilmişti. Bodrum Belediyesi olarak bu eksikliği gidermek için çalışmalarımıza başladık ve bugün de kalorifer dairesini açtık." şeklinde konuştu. 

 

Açılış sonrası okul aile birliği üyeleri, kendi elleriyle hazırlamış oldukları ikramları sunmak için Mehmet Kocadon ve beraberindekilerle birlikte öğretmenler odasına geçti. Okul Müdürü, öğretmenler ve okul aile birliği üyeleriyle bir süre sohbet eden Başkan, daha sonra sınıfları da gezerek öğrencileri ziyaret etti. 


"Derslerinize çalışın, büyüklerinizi üzmeyin, arkadaşlarınızla iyi geçinin"

Sınıflara girmesiyle minik öğrencilerin sevgi gösterileri ve alkışlarıyla karşılanan Mehmet Kocadon, öğrencilerle bol bol sohbet etti. Öğrencilerden derslerine iyi çalışmalarını isteyen Başkan Kocadon, başarılı olabilmenin sırlarını ise şu sözleriyle anlattı: 
 

"Eğer siz de bir gün belediye başkanı, başbakan ya da cumhurbaşkanı olmak istiyorsanız, derslerinize çok çalışmalısınız. Ayrıca büyüklerinizi de asla üzmeyin ve arkadaşlarınızla iyi geçinin." 

BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com