20 Nisan 2024 Cumartesi

ARKADAŞINI SAHİLDE BIÇAKLAYIP AZ ÖTEDE UYKUYA DALDI!

BHM
08.07.2020 12:07
ARKADAŞINI SAHİLDE BIÇAKLAYIP AZ ÖTEDE UYKUYA DALDI!
Bodrum Turgutreis'te kavga ettiği arkadaşını bıçaklayarak öldürdüğü suçlamasıyla gözaltına alınan 58 yaşındaki M.Z., Jandarmadaki sorgu ve işlemlerinin ardından adli makamların karşısına çıkarıldı. Zanlının aftan faydalanarak geçtiğimiz Nisan ayında hapisten çıktığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Turgutreis Günbatımı Plajı sonunda, metruk bir otelde yaşamını sürdüren M.Z (58) ve Hakan Aslan (45) arasında bilinmeyen bir sebepten başlayan tartışma, aldıkları alkolün de etkisiyle bir süre sonra kavgaya dönüştü. Kavga esnasında M.Z. üzerinde taşıdığı bıçağı Hakan Aslan'ın çeşitli yerlerine defalarca saplayarak öldürdü.

DENİZDE YIKANIP SAHİLDE UYUYAKALMIŞ

Kavgada her iki taraf da bıçak çekti. M.Z., arkadaşı Hakan Aslan’ı çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdü. Öldürdükten sonra kana bulanan elbiselerini ve ayakkabılarını çıkarıp denize girip vücudundaki kanı yıkayan katil zanlısı, olay yerinde bulunan battaniye ve eşyalarını alıp sahilde yaklaşık 150 metre ileriye gidip yattı. 

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekibi, Hakan Aslan’ın olay yerinde öldüğünü belirledi. Jandarma ekipleri, sahilde uyuyan katil zanlısını gözaltına aldı. 

Turgutreis Jandarma Karakol Komutanlığı’nda ifade işlemleri tamamlanan katil zanlısı M.Z.'nin sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince "kasten öldürme" suçundan tutuklandı. Zanlının, ifadesinde, Aslan'ın telefonunu aldığı için kendine kızdığını ve bunun üzerine aralarında çıkan tartışmadan dolayı cinayeti işlediğini itiraf ettiği öğrenildi.  

 

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com