19 Nisan 2024 Cuma

AQUAMASTERS YÜZME ŞAMPİYONASI BAŞLADI

BHM
29.09.2018 09:19
AQUAMASTERS YÜZME ŞAMPİYONASI BAŞLADI
Türkiye ile birlikte dünyanın dört bir yanından sporcuyu ağırlayan ve bu sene 9.kez düzenlenen Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası’nın açılışı 28 Eylül’de yapılan Profilo 5K Yarı Dayanıklılık Maratonu ile yapıldı. 
Muğla Valiliği’nin himayesinde, Türkiye Yüzme Federasyonu ve Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle Bodrum Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen "9. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası", 28-30 Eylül tarihlerinde Bodrum’da gerçekleştiriliyor.
 
Programıyla katılımcılara dolu dolu bir etkinlik sunan ve Akdeniz’e kıyısı olan ülkeler arasındaki en kapsamlı şampiyonalar bütünü olan Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası; Marmaris, Bodrum ve Ağustos 2018’de de İstanbul etabının hayata geçmesiyle yılda 3 kez düzenleniyor.
 
Katılımcı sayısını her organizasyonda artıran Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası, dünyaca ünlü su sporları markası Arena’nın isim sponsorluğu ve markanın Türkiye distribütörü Sportive’in desteğiyle Türkiye’nin yanı sıra dünyanın farklı ülkelerinden yüzme tutkunu binden fazla sporcuyu Bodrum’da buluşturacak.
 
Profilo’nun davetlisi olarak Türkiye’de bulunan Güney Afrikalı ultra maraton yüzücüsü Carina Bruwer’in katılımıyla gerçekleşen yarışta, 134 yüzücü kulaç attı. Profilo Yarı Dayanıklılık Maratonu’nu genel klasmanda erkeklerde Oleg Astanin 1., Necip Buğra Engin 2. ve Özkan Dizar 3. olarak bitirirken; kadınlar da 1. Carina Bruwer, 2. İmren Uyar ve 3. de Bahar Atamer oldu. Kazananlara madalyaları Profilo Pazarlama Müdürü Burcu Seçkin tarafından takdim edildi. 
 
Bodrum Yalıçiftlik’te düzenlenen şampiyonayla ilgili Aquamasters Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Demirel ve şampiyonanın resmi sponsorları Arena Türkiye Distribütörü Sportive A.Ş. Pazarlama ve İletişim Direktörü Burak Sarı, Profilo Pazarlama Müdürü Burcu Seçkin, Hapimag Sea Garden Resort Bodrum Genel Müdürü Kerem Demirkol ve Setur Marinas Genel Müdürü Emre Doruk'un katılımıyla bir basın toplantısı gerçekleştirildi.
 
Aquamasters Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Demirel, "Aquamasters ailesi, ülkemizin ve Güney Ege’nin incisi Bodrum’da bir kez daha buluşuyor. Hemen her yaş profilinden yüzlerce sporcumuzun katılımıyla 3 günde 7 farklı etkinliği gerçekleştireceğiz. Geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı merhum İsmail Altındağ’ı da anacağımız Şampiyonamıza katıllan tüm sporcularımıza başarılar diliyor, destekleyen tüm resmi ve özel kurumlara teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

 

BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com