28 Nisan 2024 Pazar

Altyapı eleştirilerinden bunalan belediye başkanları, çözümü Lavantada buldu…

BHM
17.07.2023 10:30
Altyapı eleştirilerinden bunalan belediye başkanları, çözümü Lavantada buldu…
Altyapı çalışmalarını bir türlü tamamlamayan Muğla Büyükşehir Belediyesi, 18 Temmuz Salı günü Koku Vadisi’nde Lavanta Şenliği düzenliyor. Geçtiğimiz hafta da Bodrum Belediyesi şenlik havasında lavanta hasadı düzenlemişti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Menteşe Yerkesik Yeniköy Mahallesi’nde 2019 yılında Koku Vadisi projesi kapsamında hayata geçirdiği Lavanta Bahçesi şenliğe hazırlanıyor. 18 Temmuz 2023 Salı günü saat 16.30’da düzenlenecek Lavanta Şenliği Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün katılımı ile gerçekleşecek.

Bodrum’da geçtiğimiz hafta düzenlenen Lavanta Hasadı etkinliği ile ilgili Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras şunları söyledi:

“Kentimizin en verimli bölgelerinden biri olan ve tarıma elverişli topraklara sahip Karaova’mızda 3 yıl önce kurduğumuz ve her yıl daha da geliştirdiğimiz Tarım Parkımızda çeşitli tarım eğitimleri yapıyor, üretim yapan tüm vatandaşlarımıza da elimizden geldiğince destek oluyoruz. Tüm bunların yanında zeytin, mandalina, lavanta, karakılçık hasatlarıyla kentimizin üretime elverişli olduğunu göstermeye çalışıyoruz. Gençlik tarım kampları düzenleyerek kentimizin ne kadar verimli topraklara sahip olduğunu, şehir dışından gelen misafirlerimize de anlatıyoruz.”

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com