20 Nisan 2024 Cumartesi

ALKIM DENİZASLANI KAZANDI...

BHM
23.02.2020 22:39
ALKIM DENİZASLANI KAZANDI...
Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Gençlik Kollarında dün seçim heyecanı vardı. 367 üyenin oy kullandığı kongrede 223 üyenin oyunu alan Alkım Denizaslanı yeniden CHP Bodrum Gençlik Kolları Başkanı olarak seçildi.

CHP Bodrum Gençlik Kolları örgütünde başkan ve yönetim kurulu üyelerinin seçileceği kongre Nurol Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Eski dönem Gençlik Kolları Başkanı Alkım Denizaslanı ve daha önce Karaova Bölgesi CHP Gençlik Kolları Başkanlığı yapan Irmak Bakar'ın listelerinin yarıştığı kongrede oy verme işlemi saat 15:00'da başladı. 

608 üyesi bulunan CHP Bodrum Gençlik Kollarının seçimine ilgi beklenin çok altındaydı. Toplam kullanılan oy 367 olurken oyların dağılımı da şu şekilde gerçekleşti;  Alkım Denizaslanı 223 oy ve Irmak Bakır da 145 oy aldı.

Bodrum OASİS Nurol Kültür Merkezi salonunda gerçekleşen seçimde divan için önerge verildi. Geçmiş dönem Bodrum ve Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı Tufan Erkan Yakar Divan Başkanlığına, yardımcılığına Emrah Kaplan ve yazmanlığa da Keziban Ceylan ile Simge Kocadon oybirliği ile seçildiler.

Alkım Denizaslanı Başkanlığında Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu; Azat Öztürk-Avukat, Ayşegül Keser-Muhasebeci, Mahmut Menteşe-İtfaiye Eri, Erman Karakaplan-Katip, Ferhat Ceyhan-Esnaf, Rojda Can-Mimar, Mert Toz-Aşçı, Melis Çınar-Dış Ticaret Uzmanı, Hüseyin Karaman-Esnaf, Berkay Kayhan-Turizmci, Ali Diken-Çevre Mühendisi, Gülşah Sarıer-Ziraat Teknikeri, Günay Akman-Emekçi, Mert değirmen-Müteahhit, Selenay Alp-Öğretmen, Cem Çetok-Emekçi.

 

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com